Als expat in een nieuw land zoek je een ervaren makelaar die vaker met expats werkt en weet waar het fijn wonen is. 

Een woning kopen in een omgeving die je goed kent kan al behoorlijk spannend zijn. Maar als je nog in het buitenland woont en een fijne woning zoekt in een onbekend land, weet je niet waar je moet beginnen. Dan zoek je een betrouwbare partner waar je volledig op kunt bouwen. Een partner die vaker met expats heeft gewerkt en precies weet welk woning en welke buurt geschikt zijn.

Bovendien zijn expats tegenwoordig steeds langer in het land waar ze een baan aangeboden hebben gekregen. Vijf tot tien jaar is heel gebruikelijk. Dan wil je een huis kopen waar je je voor langere tijd prettig voelt en waar je (eventueel samen met je gezin) een serieuze toekomst kunt opbouwen.

Wij denken graag met je mee en maken graag vrijblijvend kennis. Hierin kunnen we wederzijds onderzoeken of het klikt en kunnen we onze werkwijze verder toelichten. Dit kan bij ons op kantoor, telefonisch of via een videocall (Teams, Zoom, etc.).

Onze werkwijze

Wij ontzorgen jou van A tot Z

Dat geeft vertrouwen. We brengen samen je wensen in kaart, gaan actief voor je op zoek en begeleiden je bij bezichtigingen, aankoop en alle documentatie die daarbij komt kijken. 

Afspraak maken

Daarom Poldermakelaars & Leopardi

Altijd bereikbaar

Als expat wil je het gevoel hebben dat jouw vraagstuk top-of-mind is. Heb je ‘s avonds een prangende vraag?

Stuur gerust een berichtje
Actief op afstand

Ben je nog niet in Nederland en wil je graag dat we voor je zoeken? Dat kan! We maken graag digitaal kennis om de zoektocht op te starten.

Laten we kennismaken
Volledig ontzorgen

We staan zij-aan-zij met jou tijdens het aankoopproces en geven je graag het gevoel dat je op ons kunt bouwen. Dat vertrouwen betalen we dubbel en dwars terug.

Laat je volledig ontzorgen
Een fijne woning

Dat is dé stip op de horizon. En we geven niet op tot we de woning hebben gevonden waar je zorgeloos en comfortabel kunt wonen.

Wij gaan voor je zoeken
Eerlijke tarieven

Niet de goedkoopste, wel de beste

Wij blijven ver weg van stuntcourtages. Bij ons draait het om ervaring, kwaliteit en advies. Gewoon goede begeleiding voor expats. Daar betaal je voor, maar dat levert je ook echt een woning op die al je verwachtingen overtreft.

Afspraak maken Bel ons
9.3 Op funda Klantbeoordeling
Reviews

Onze ambassadeurs

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3.

Aankoop

Een funda gebruiker

Hermitage 124 te Hoofddorp

We were amazed by the services provided by Polder Brokers & Leopardy. We are immigrants and don’t know areas and prices here. We got the best advice and it felt like they were truly working towards our best interests.

10
Aankoop

Dhr. Wall

Kroonwerk 5 te Vijfhuizen

We hebben Poldermakelaars leren kennen via mijn vrouw. Van begin tot eind was de service uitstekend. Hun kennis van de markt was van onschatbare waarde. Speciale dank gaat uit naar Joyce en Vincent die ons geholpen hebben bij het vinden van ons nieuwe thuis

10
Aankoop

Dhr. Federico Higueras

Cyclamenlaan 32 te De Kwakel

The team from Leopardi is very kind and answer fast and accurate. Only during the bidding process we had some short circuit, apart from this the overall experience is good.

7 3
Aankoop

Dhr. Jay Yuen

Bennebroekerweg 625 te Hoofddorp

Altijd zeer prettige en heldere communicatie. We werden altijd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken, maar ook goede proactieve advisering mbt verdere stappen en zaken om rekening mee te houden.

10

Afspraak plannen

"*" indicates required fields

Consent*
Consent*

Gratis waardebepaling

"*" indicates required fields

Consent*
Consent*